Dansliefhebbers!

Raspberry Bloom Performance Art organiseert dit jaar de 3e editie van Blooming Talents. Het thema van 2017 is -> Ballet meets Urban.

Het splinternieuwe trainingsprogramma dit jaar staat weer onder leiding van Rina Kamta en vindt plaats in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Blooming 2017 Talents start op 19 augustus en eindigt op 9 september met een themadag onder leiding van twee geweldige ballet choreografen, Rinus Sprong en Thom Stuart; bekend van o.a. The Ultimate Dance Battle en grondleggers van De Dutch Don't Dance Division (DDDDD) in Den Haag.

Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater staan voor een grote uitdaging. Wij moeten begin volgend jaar het Kwadrant Theater, waar wij nu al 15 jaar lesgeven, decors bouwen, kostuums maken en voorstellingen geven, verlaten en zijn op zoek naar een nieuwe locatie. Een locatie waar alle onderdelen samen kunnen blijven en waar wij kunnen doen waar wij goed in zijn: compleet theater maken! Daarom hebben we jullie steun nodig en hebben wij de 'Vrienden van Greg en Baud' opgericht.


Als 'Vriend van Greg en Baud' steun je voor een tientje de 200 leerlingen, docenten en ruim 70 vrijwilligers. Afgelopen zaterdag, tussen de lessen van het Warm Water Jeugdtheater werd de vrienden actie aan het publiek gepresenteerd, met natuurlijk een kleine voorstelling!