Dansliefhebbers!

Raspberry Bloom Performance Art organiseert dit jaar de 3e editie van Blooming Talents. Het thema van 2017 is -> Ballet meets Urban.

Het splinternieuwe trainingsprogramma dit jaar staat weer onder leiding van Rina Kamta en vindt plaats in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Blooming 2017 Talents start op 19 augustus en eindigt op 9 september met een themadag onder leiding van twee geweldige ballet choreografen, Rinus Sprong en Thom Stuart; bekend van o.a. The Ultimate Dance Battle en grondleggers van De Dutch Don't Dance Division (DDDDD) in Den Haag.Wat is Blooming Talents?

Blooming Talents is een lesprogramma in dans en beweging voor jonge danstalenten -en liefhebbers vanaf 15 jaar. Het programma staat voor creativiteit, expressie en persoonlijke ontwikkeling, en heeft als missie om de wereld van professionele dans toegankelijk te maken voor jonge mensen. Deelnemers leren in een korte periode alles rondom dans; van danstechniek tot performen.

Lessen worden verzorgd door gepassioneerde docenten en elk jaar sluiten we het programma af met een themadag onder leiding van een (bekende) choreograaf/danser. Na Manon Beernaert in 2015 en Juvat Westendorp in 2016, worden we dit jaar door maar liefst twee choreografen ondergedompeld in de wereld van ballet.

Wat ga je doen als deelnemer aan Blooming Talents 2017?
In drie trainingsdagen werk jij samen met andere deelnemers aan een choreografie die gemaakt wordt door Urban en balletdocenten Rina Kamta en Laura Schrijen. Die choreografie laten we natuurlijk zien bij DDDDD op locatie! Daarnaast krijg je ook training in body movement, danstechniek, spel (expressie) en performen.

Trainingsdagen (tijdstip en locatie in overleg):
- Zaterdag 19 augustus, Utrecht of Amsterdam
- Zaterdag 26 augustus, Utrecht of Amsterdam
- Zaterdag 2 september, Utrecht of Amsterdam

Themadag bij DDDDD in Den Haag
Zaterdag 9 september 13:00 - 16:00 uur

Ben jij:
- tussen de 15 en 21 jaar?
- beschikbaar van 18 aug t/m 9 sept?
- een danser(es) met min. 1 jr. ervaring in ballet of Urban stijl?
- niet bang voor een beetje spierpijn?

Kosten bedragen 79,- euro. Voor de snelle beslissers: koop je Early Bird ticket (tot 30 juni a.s.) en betaal 65,- euro i.p.v. 79,- euro!

Ga met ons mee dit avontuur aan en schrijf je vandaag nog in via www.bloomingtalents2017.eventbrite.nl.

LET OP: inschrijving sluit op 31 juli a.s. Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar, wacht niet te lang!