Yet Another High School Musical

Datum
11.11.2018 14:00 - 16:00

Beschrijving

Yet Another High School Musical vertelt het verhaal van Troy Bolten, team captain van het basketbalteam The Wildcats, en Gabriella Montez, de wizz kid van haar school. Troy en Gabriella ontmoeten elkaar op vakantie tijdens een karaokeavond. De liefdesvonken spatten er vanaf, maar de tijd lijkt niet aan hun kant te staan. Hun Start of something new is sneller voorbij dan dat ze hadden gewild. 

 

Op de eerste schooldag komt Troy erachter dat er een nieuw meisje op school is, namelijk: Gabriella! Vanaf dan is het alleen nog maar Get’cha head in the game voor de team captain. Samen besluiten ze auditie te doen voor de wintermusical. De selfnamed star Sharpay en haar tweelingbroer Ryan krijgen voor het eerst concurrentie tijdens hun Bop to the top. Hier zijn broer en zus niet blij mee en proberen op allerlei mogelijke manieren de boel te saboteren. Want: They want it all! 

 

Terwijl Troy en Gabriella hun Breaking free aan hun vrienden proberen uit te leggen, komt er alleen maar weerstand. Gaan ze hun Own Way en is dit wel What they’ve been looking for? Kiezen wat er van ze wordt verwacht of wat er van binnen borrelt? Hun You’re the music in me wordt moeilijker dan gedacht als ook hun vrienden alle veranderingen maar niet willen accepteren. Wordt het We’re all in this together of toch Stick to the status quo?