Greg en Baud Productions presenteert in de kerstvakantie ‘23-’24 de tijdloze kerstmusical Scrooge!

Het nieuwe, vlotte eigentijdse script biedt ruimte voor zowel nostalgie als nieuwe inzichten. Deze versie is een echt ensemblestuk, er zijn diverse grote en kleine spel-, zang- en dansrollen. Je moet het dan ook leuk vinden om snel te schakelen en veel verschillende rolletjes te spelen.

Voor deze productie zoeken wij zowel volwassen spelers als een enthousiaste en getalenteerde jeugdcast. De musical wordt negen keer uitgevoerd tijdens de kerstvakantie, met daarnaast nog twee extra opties, voor als de kaartverkoop super hard gaat. Repetities zijn op zondagen van 10u - 14u en er zijn twee repetitie weekenden gepland op 26/27 Augustus en 10/11/12 november.

Wil je meer weten over de diverse rollen? Hier kun je het rollenoverzicht vinden.

Gelijk inschrijven voor de audities op 11 juni aanstaande?

Het inschrijfformulier vind je hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJ4zz2GlKbiXzIj_pSc1r77M7TN--8UdaCD63ajFzpmD6roA/viewform

Ook het complete repetitie- en uitvoeringenschema vind je in het auditieformulier.

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de audities! Groetjes,

Het Scrooge AT

Bij Greg & Baud Productions zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent. Houd jij van dansen, zingen en/of acteren? Ben je een echt podiumdier of heb je er altijd al van gedroomd om te stralen op het toneel? Dan zijn wij opzoek naar jou. Bij Greg & Baud Productions is iedereen welkom bij de audities. Ervaring is geen vereiste. Op dit moment zijn er geen audities, houdt onze website in de gaten voor de komende audities.

Op de hoogte blijven?
Meld je dan hier aan voor onze mailinglijst of wordt lid van onze Facebookpagina Greg & Baud Audities. Op deze pagina plaatsen wij al onze auditieoproepen.

 

 

  • BloodBrothers-957.jpg
  • Bonnie&Clyde cast B-1059.jpg
  • Generale Rock-1111.jpg
  • Generale Rock-1082.jpg
  • Bonnie&Clyde cast B-1392.jpg
  • Bonnie&Clyde cast B-428.jpg
  • Generale Roll-192.jpg