Greg & Baud Productions brengt in april 2021 de musical First Date naar Zoetermeer.

Verhaal

Als de verlegen Aaron op een blind date gaat met de stoere Casey, verandert een casual drankje in een New Yorks restaurant in een hilarisch dinertje waarbij alles op tafel komt. Tijdens deze onvoorspelbare date zien we dat het koppel niet alleen is. Zo verschijnen de inner-critici van Aaron en Casey ten tonele wanneer de andere restaurantbezoekers veranderen in hun beste vrienden, manipulatieve exen of beschermende ouders die hen helpen de date door te komen. Vindt dit koppel een echte connectie voordat de date ten einde komt?

Cast
Voor deze productie zijn we op zoek naar 7 spelers (4m, 3v) tussen de 18 en 40 jaar, waarvan 5 spelers een scala aan rollen zullen spelen. In dit komische stuk is iedereen bijna constant op het podium, en is de dynamiek en het samenwerken tussen de spelers dus erg belangrijk. In het repetitieproces zal hier ook extra aandacht besteed aan worden.          

Data

Audities: 31 okt. & 1 nov.
Repetitiedagen: di & do – 19:00-22:00 – startend vanaf 10 nov.
Repetitieweekend 1:    7 & 8 nov.
Repetitieweekend 2:    Februari (precieze data volgt later)
Generale:    16 april
Voorstellingen:   17, 18, 23, 24 & 25 april


Inschrijven
Ben jij enthousiast over de musical en hou jij van spelen en zingen? Stuur dan voor 14 oktober jouw theater CV met foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om je in te schrijven voor de auditie. Na het inschrijven ontvang je via de mail meer informatie over de voorbereiding en de tijden van de auditie.

Spelersbijdrage
Aan de spelers die meedoen aan First Date wordt een spelersbijdrage van 15 euro gevraagd. 


Team

Regie: Anne Jansen en Sophia Jansen
Zang: Margot Kulik
Productie: Lisa Jansen