"Ik ben de nieuwe Sandy omdat ik letterlijk nieuw ben in het vak; fris en misschien wat bleu net als Sandy, maar zo kan ik net als haar een rock chick worden."

Wat zijn wij trots op onze Wendela van Sprundel!

Ze is één van de acht Sandy’s die vanaf vrijdag 23 december 2022 de strijd aan gaat in het AVROTROS-programma ‘Op zoek naar….‘ voor de felbegeerde hoofdrol in de musical #Grease.

Helaas zal ze daarom afscheid nemen van ‘All Shook Up’, want dat valt natuurlijk niet te combineren.

Maar uiteraard willen we Wendela voorlopig nog niet terug zien, omdat ze dan lekker lang in de wedstrijd blijft. Zorgen we er met elkaar voor dat ze rondes verder komt??? Stem vrijdag 23 december op 'TEAM ROOD'!

Houd de website van de AVROTROS goed in de gaten: https://www.avrotros.nl/op-zoek-naar/gemist/detail/wendela-van-sprundel/ 

De dag waarvan wij hoopten dat die zou komen is eindelijk hier!
In 2017 moesten wij de deuren van ons geliefde Kwadrant Theater sluiten. Sindsdien zijn wij hard bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe eigen locatie.
Wij zijn dan ook ontzettend blij om jullie te kunnen vertellen, dat wij vandaag een huurcontract hebben getekend!
In een grote ruimte van het ‘City & Leisure’ gebouw in Zoetermeer, gaan wij een eigen theaterzaal met ongeveer 300 stoelen bouwen.
Vanaf juli gaan we aan de slag met de bouw van het theater. Dat betekent dat onze kerstproductie hier haar première gaat krijgen. Wie weet komen we elkaar al eerder dan december tegen….??

Ben je benieuwd naar meer details? Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.

  • Addams-40.jpg
  • Zanna Glitter-416.jpg
  • LittleShop vetblad-1466.jpg
  • LittleShop Zonnedauw-494.jpg
  • LittleShop Zonnedauw-1469.jpg
  • Generale shrek Far Far Away-274.jpg
  • First Date-753.jpg