Haal je blue suede shoes maar uit de kast, want Greg & Baud Productions presenteert aankomende kerstvakantie de familiemusical ‘All Shook Up’! De voorstelling met een verhaal van Shakespeare in een leren jasje, heeft alle hits van Elvis Presley en zorgt ervoor dat je in no time dansend op je stoel staat!

~Follow That Dream~

Kick-off Afgelopen week is traditiegetrouw de eerste repetitie afgetrapt door middel van een feestelijke kick-off! Tijdens deze avond werd de taart aangesneden, cast foto's gemaakt, het script gelezen en deelden de creatieve teams hun ideeën over de voorstelling met de castleden. Bekijk de aftermovie van de kick-off hieronder!

~C’Mon Everybody~

Tijd voor A Little Less Conversation, want de repetities gaan van start. Wilt u op de hoogte blijven van de repetities? Volg Greg & Baud Productions op social media! Instagram: https://www.instagram.com/gregenbaudproductions/  Facebook: https://www.facebook.com/gregenbaudproductions 

 

De dag waarvan wij hoopten dat die zou komen is eindelijk hier!
In 2017 moesten wij de deuren van ons geliefde Kwadrant Theater sluiten. Sindsdien zijn wij hard bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe eigen locatie.
Wij zijn dan ook ontzettend blij om jullie te kunnen vertellen, dat wij vandaag een huurcontract hebben getekend!
In een grote ruimte van het ‘City & Leisure’ gebouw in Zoetermeer, gaan wij een eigen theaterzaal met ongeveer 300 stoelen bouwen.
Vanaf juli gaan we aan de slag met de bouw van het theater. Dat betekent dat onze kerstproductie hier haar première gaat krijgen. Wie weet komen we elkaar al eerder dan december tegen….??

Ben je benieuwd naar meer details? Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.