Het is 30 jaar geleden sinds Greg & Baud is opgericht. Dit jubileum laten wij niet zomaar voorbijgaan en zullen wij gaan vieren in ons gloednieuwe theater!

Afgelopen week hebben wij dit bijzondere project mogen aftrappen, jong en oud kwamen bijeen om te gaan terugblikken op naar een aantal van onze vele gespeelde producties. Terug naar Wonderland met Alice, Londen onveilig maken met Oliver en de broers van Joseph komen misschien ook wel even langs.

Binnenkort zal er meer informatie komen over tickets en hoe het benefiet gesteund kan worden. Houd hiervoor onze sociale kanalen en website in de gaten.

De dag waarvan wij hoopten dat die zou komen is eindelijk hier!
In 2017 moesten wij de deuren van ons geliefde Kwadrant Theater sluiten. Sindsdien zijn wij hard bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe eigen locatie.
Wij zijn dan ook ontzettend blij om jullie te kunnen vertellen, dat wij vandaag een huurcontract hebben getekend!
In een grote ruimte van het ‘City & Leisure’ gebouw in Zoetermeer, gaan wij een eigen theaterzaal met ongeveer 300 stoelen bouwen.
Vanaf juli gaan we aan de slag met de bouw van het theater. Dat betekent dat onze kerstproductie hier haar première gaat krijgen. Wie weet komen we elkaar al eerder dan december tegen….??

Ben je benieuwd naar meer details? Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.