In een jaar waarin de theaters voor een groot deel gesloten waren vond de eerste editie van het 4x4 Festival plaats. Een theaterfestival waarin wij onze liefde voor theater vieren. Deze liefde en passie vieren we graag opnieuw, met jou en met iedereen die van theater houdt. Op 21 augustus 2021 vindt de tweede editie van Het 4x4 Festival plaats. Waarin wij 16 voorstellingen maken van maximaal 16 minuten gemaakt door 16 verschillende makers.

Wil jij hierbij zijn als theater- maker, speler of liefhebber? Dat kan! We zijn naar jullie allemaal op zoek.

Theatermakers

Wil jij één van de zestien makers zijn? En zit jouw hoofd vol met ideeën voor dans, zang, kleinkunst, spoken word, cabaret of juist iets heel anders? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je mail duidelijk dat je aan de slag wil als maker. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 juni 2021

Speler

Wil jij graag een onderdeel zijn van het 4x4 Festival, maar ligt jouw passie niet bij het maken? Wil je liever je talenten laten zien en samen met een maker aan de slag gaan? Geef je dan op als speler! Vermeld in je mail duidelijk dat je aan de slag wil als speler en waar jouw talenten en interesse liggen. Je wordt vervolgens op onze spelerslijst geplaatst. Nadat de makers geselecteerd zijn krijgen zij de spelerslijst zien en wordt er contact met je opgenomen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 juni 2021.

Liefhebber

Misschien wel de allerbelangrijkste categorie. Ligt jouw passie niet voor of achter de schermen van het theater, maar ben je wel erg geïnteresseerd? Dan ontvangen wij jou erg graag op Het 4x4 Festival. Tijdens dit theaterfestival kan je genieten van al het moois dat theater te bieden heeft. Bij aankoop van een ticket vier je de hele dag theater met ons mee. Het duurt nog even voordat onze kaartverkoop open gaat, maar houd onze website in de gaten. Volg ons in de tussen tijd op Facebook  en Instagram en blijf op de hoogte van alles voor- en achter de schermen bij Greg & Baud Productions. Heb je vragen/opmerkingen of een andere passie dan theater-maken of spelen? Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen je graag verder en zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers.

De voorstellingen van Bonnie & Clyde zijn verplaatst naar december 2021. Bonnie & Clyde de musical zal de gehele kerstvakantie te zien zijn. De cast vertelt je graag meer. Klik hier voor meer info.

Donderdag 13 mei 2021

In de persconferentie van demissionair minister-president Rutte van dinsdag 11 mei 2021 is aangekondigd dat stap 2 van het openingsplan woensdag 19 mei in gaat. Mits de corona besmettingen niet stijgen. Dit betekent dat als alles goed blijft gaan we vanaf woensdag 19 mei 2021 weer fysiek mogen repeteren. De repetities van First Date vinden op dit moment online plaats. De voorstellingen van First Date staan gepland op 18, 19 25, 26 en 27 juni in het Stadstheater Zoetermeer. De kaartverkoop is geopend. Klik hier voor tickets.

De voorstellingen van Bonnie & Clyde zijn verplaatst naar de december 2021. Lees hier  meer. 

Woensdag 10 maart 2021

Maandagavond 8 maart is in de persconferentie aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen m.b.t. theater opnieuw worden verlengd. Dit betekent dat er tot ten minste 31 maart 2021 niet fysiek gerepeteerd mag worden. De repetities van First Date vinden online doorgang. De voorstellingen van Bonnie & Clyde zijn opgeschort. 
Lees hier meer daarover. Op onze website en Socials plaatsen we regelmatig updates over onze voorstellingen.

Houd vol en blijf gezond! We hopen elkaar snel weer te mogen ontmoeten in de repetitieruimte of het theater.
Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dinsdag 19 januari 2021

Helaas zijn de huidige coronamaatregelen nog niet versoepeld. Er mag tot ten minste 9 februari 2021 niet fysiek gerepeteerd worden. De repetities van Bonnie & Clyde en Frist Date vinden online hun doorgang. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates rondom deze voorstellingen.

Houd vol en blijf gezond! We hopen elkaar snel weer te mogen ontmoeten in de repetitieruimte of het theater.
Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 16 december

In de persconferentie van maandag14 december 2020 zijn strengere maatregelen aangekondigd. Er mag tot 19 januari niet fysiek gerepeteerd worden. De voorstellingen van Another Christmas Story kunnen helaas niet doorgaan. Kaartkopers ontvangen spoedig meer informatie via de mail.
De repetities voor Bonnie & Clyde en First Date vinden online hun doorgang. Hopelijk zien we elkaar in het nieuwe jaar snel weer in de repetitieruimtes!
Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag 23 november 2020

Yes! We mogen weer repeteren!

In de persconferentie van dinsdag 17 november 2020 zijn de coronamaatregelen versoepeld. Het is weer mogelijk om te repeteren in een binnenruimte met maximaal 30 personen. Helaas is het niet toegestaan om te zingen met meer dan één persoon. Kinderen onder de 13 jaar zijn hier op uitgezonderd. Er zullen daarom ook alleen repetities zijn met solozang. De spel en dans repetities kunnen doorgaan met een maximum van 30 personen per ruimte.

Om de repetities zo veilig mogelijk te laten verlopen wordt er streng gelet op de coronaregels. Er wordt gerepeteerd in kleine groepen en het dragen van een mondkapje in de gangen is verplicht. Bij klachten blijf je thuis.

We zijn ontzettend blij dat de repetities van onze huidige voorstellingen weer doorgang kunnen vinden. We hopen jullie zo snel mogelijk meer informatie te geven over de kaartverkoop van onze huidige voorstellingen.

Woensdag 4 november 2020

In de persconferentie van dinsdag 4 november 2020 zijn strengere maatregelen aangekondigd om het coronavirus  te bestrijden.

Helaas betekent dit dat amateurkunstbeoefening zoals acteren, dansen en zingen niet is toegestaan met meer dan 2 personen of 1 huishouden. De repetities van Greg & Baud Producties zullen tot ten minste 18 november 2020 geen doorgang vinden. Dit betreuren wij ten zeerste, maar de veiligheid en de bijbehorende maatregelen staan voorop.

We wachten de nadere besluitvorming van de overheid af en hopen snel weer onze repetities te kunnen hervatten.

Vragen? Neem een kijkje op onze pagina veel gestelde vragen. Toch nog een vraag? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dinsdag 20 oktober 2020

In de persconferentie van dinsdag 13 oktober heeft Minster-president Mark Rutte aangekondigd dat een gezelschap uit maximaal 4 personen mag bestaan. Uitgezonderd op deze maximale gezelschapsgrootte zijn personen die theater, dans of muziek in de vorm van culturele uiting beoefenen. Bekijk hier voor meer informatie over de uitzondering.

Dit betekent dat onze repetities door kunnen gaan, hier zijn wij ontzettend blij mee. Om de repetities zo veilig mogelijk te laten verlopen zijn de coronaregels aangescherpt. Er wordt gerepeteerd in kleine groepjes en het dragen van mondkapjes in de gangen is verplicht. Bij klachten blijf je thuis.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.