Zaterdag 11 juli 2020

 

Algemeen

Het heeft even geduurd sinds de vorige update maar Greg & Baud Productions heeft zeker niet stil gezeten. Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest om de koers voor de komende periode te bepalen. Wat deze koers precies gaat worden zullen we langzaamaan bekend gaan maken. Het Warm Water Jeugdtheater heeft inmiddels de laatste les van het seizoen gehad en de docenten en leerlingen kunnen nu gaan genieten van een welverdiende vakantie.   

Audities

In onze vorige berichtgeving gaven wij aan dat de audities voor onze kerstproductie tot nader order zijn opgeschort. Met de versoepeling van alle maatregelen kunnen wij met veel enthousiasme vertellen dat zeer binnenkort wij de oproep voor onze nieuwe kerstvoorstelling online zullen plaatsen. Stay tuned!

Huidige theaterproducties

Door de coronacrisis hebben wij helaas veel voorstellingen moeten cancelen. Alle eindpresentaties van het Warm Water Jeugdtheater hebben niet plaats kunnen vinden. Ook de voorstellingen van Bonnie & Clyde zijn verplaatst naar 2021. Meer informatie over Bonnie & Clyde volgt ook spoedig.

Repeteren

Sinds een paar weken is de cast van Bonnie & Clyde weer aan het repeteren. Op een gepaste 1,5 meter afstand en met flessen vol desinfectiegel is de cast en het artistiek team weer bezig om de voorstelling op hoog niveau te brengen! Dit gaat nu nog in kleine groepen maar langzaamaan zullen we ernaar toe werken om op een veilige manier met de hele cast te kunnen repeteren.

Voor vragen of opmerkingen kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Woensdag 6 mei 2020

In verband met de coronacrisis en de daarbij horende maatregelen liggen de audities, repetities en voorstellingen van Greg & Baud Productions stil. Wij vinden het erg jammer dat deze activiteiten niet door kunnen gaan, maar we willen ook geen risico nemen. Wij hopen dan ook op uw begrip.

We zien u graag weer zodra de maatregelen versoepelen en voor nu: pas goed op uzelf en op anderen. Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Audities

De audities voor de kerstproductie voor het theaterseizoen 2020/2021 zijn vanwege het coronavirus tot nader order opgeschort.

Huidige theaterproducties

Door het coronavirus zijn de repetities en voorstellingen van ‘Bonnie & Clyde’ tot nader order opgeschort. De voorstellingen stonden oorspronkelijk gepland voor eind juni/begin juli. In afstemming met het rechtenbureau is het artistiek team op zoek naar nieuwe speeldata.