In een jaar waarin de theaters voor een groot deel gesloten waren vond de eerste editie van het 4x4 Festival plaats. Een theaterfestival waarin wij onze liefde voor theater vieren. Deze liefde en passie vieren we graag opnieuw, met jou en met iedereen die van theater houdt. Op 21 augustus 2021 vindt de tweede editie van Het 4x4 Festival plaats. Waarin wij 16 voorstellingen maken van maximaal 16 minuten gemaakt door 16 verschillende makers.

Wil jij hierbij zijn als theater- maker, speler of liefhebber? Dat kan! We zijn naar jullie allemaal op zoek.

Theatermakers

Wil jij één van de zestien makers zijn? En zit jouw hoofd vol met ideeën voor dans, zang, kleinkunst, spoken word, cabaret of juist iets heel anders? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je mail duidelijk dat je aan de slag wil als maker. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 juni 2021

Speler

Wil jij graag een onderdeel zijn van het 4x4 Festival, maar ligt jouw passie niet bij het maken? Wil je liever je talenten laten zien en samen met een maker aan de slag gaan? Geef je dan op als speler! Vermeld in je mail duidelijk dat je aan de slag wil als speler en waar jouw talenten en interesse liggen. Je wordt vervolgens op onze spelerslijst geplaatst. Nadat de makers geselecteerd zijn krijgen zij de spelerslijst zien en wordt er contact met je opgenomen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 juni 2021.

Liefhebber

Misschien wel de allerbelangrijkste categorie. Ligt jouw passie niet voor of achter de schermen van het theater, maar ben je wel erg geïnteresseerd? Dan ontvangen wij jou erg graag op Het 4x4 Festival. Tijdens dit theaterfestival kan je genieten van al het moois dat theater te bieden heeft. Bij aankoop van een ticket vier je de hele dag theater met ons mee. Het duurt nog even voordat onze kaartverkoop open gaat, maar houd onze website in de gaten. Volg ons in de tussen tijd op Facebook  en Instagram en blijf op de hoogte van alles voor- en achter de schermen bij Greg & Baud Productions. Heb je vragen/opmerkingen of een andere passie dan theater-maken of spelen? Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen je graag verder en zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers.