Beste vrienden en oud- vrienden van Greg & Baud,


Alweer een jaar voorbij zonder eigen theater. Wij zoeken nog steeds dus weet u iets laat het ons weten.
Dank voor uw bijdrage afgelopen jaar. Zou u vriend willen blijven of worden stort dan weer 10 euro.

Wat zijn de voordelen van Vriend zijn:
U krijgt daarvoor € 2,00 korting per vriend per bestelling, met een maximum van 5 voorstellingen per seizoen.
Daarnaast kunt u gratis naar de try out van onze kerstproductie komen kijken. Dit jaar spelen we de musical Little Shop of Horror. De try out zal plaatsvinden op 20 december 2019 om 20.00 uur. Bent u vriend en wilt u van deze speciale actie gebruik maken? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv ‘Vriendenactie LSOH’.

Wacht dus niet langer en wordt vandaag nog Vriend van Greg&Baud! Nadat u zich heeft aangemeld als Vriend, en de betaling is geaccepteerd, krijgt u een (automatische) bevestigingsmail. Daarna kunt u, bij de volgende aankoop van uw ticket(s) aangeven dat u Vriend bent en zal de Penningmeester de beloofde korting terugstorten op uw bankrekening.

Mocht u al tickets hebben aangeschaft voor de voorstelling Little Shop dan zal de Penningmeester een korting van € 2,00 per bestelling, per voorstelling, alsnog aan u overmaken.

 

Klik hier om vriend te worden!

Mogelijk volgen er meer aanbiedingen voor onze vrienden. Deze aanbiedingen zullen bekend gemaakt worden via de website, dus houdt de site goed in de gaten.

Vriendelijke groet,
Gerard Zijlstra
Voorzitter

Het telefoonnummer van Greg&Baud productions is gewijzigd naar 06-22397676