Met een groot feest hebben de leden en vrijwilligers van Greg en Baud afscheid genomen van het Kwadrant Theater, de plek waar zij vanaf 2001 repeteerden, werkten aan kleding, decors en optraden. Het afscheid was een feest, want ‘een gebouw is maar een gebouw, onze energie stopt hier niet!’.

Gerard Zijlstra, voorzitter van Stichting Greg en Baud Productions: “Het gaat om de mensen die het gebouw vullen en samen alles doen. Wij houden niet op met dit gebouw, ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken om een nieuwe prachtige locatie te vinden!”

In de zomervakantie is er door tientallen vrijwilligers keihard gewerkt om het hele gebouw leeg te halen. De vrijwilligers voerden 16 containers met afval af, verkochten decorstukken en zochten uit wat er bewaard kon blijven. Decor, kleding en apparatuur staat nu in de opslag. Voor het feest werd op de plaats waar het grote podium stond nog één keer een dansvloer aangelegd. Met vrolijke lichten en muziek namen de musical liefhebbers afscheid van hun gebouw. Meestal vrolijk en optimistisch, maar af en toe toch wat melancholiek en verdrietig. Veel vrijwilligers kwamen als klein kind binnen in het Kwadrant Theater en deelden samen jarenlang lief en leed. Er liggen dus vele herinneringen in het Kwadrant!

Toekomst

Toekomstplannen zijn er ook. Natuurlijk is de stichting hard op zoek naar een nieuwe locatie om zich te vestigen, maar de lessen van bijvoorbeeld het Warm Water Jeugdtheater gaan gewoon door. De regie is hard bezig met de herfstproductie, waarvan nog even geheim blijft welke musical dit gaat worden en er zijn plannen om een jeugdtheaterkamp te organiseren.

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Het telefoonnummer van Greg&Baud productions is gewijzigd naar 06-22397676

Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater staan voor een grote uitdaging. Wij moeten begin volgend jaar het Kwadrant Theater, waar wij nu al 15 jaar lesgeven, decors bouwen, kostuums maken en voorstellingen geven, verlaten en zijn op zoek naar een nieuwe locatie. Een locatie waar alle onderdelen samen kunnen blijven en waar wij kunnen doen waar wij goed in zijn: compleet theater maken! Daarom hebben we jullie steun nodig en hebben wij de 'Vrienden van Greg en Baud' opgericht.


Als 'Vriend van Greg en Baud' steun je voor een tientje de 200 leerlingen, docenten en ruim 70 vrijwilligers. Afgelopen zaterdag, tussen de lessen van het Warm Water Jeugdtheater werd de vrienden actie aan het publiek gepresenteerd, met natuurlijk een kleine voorstelling!