Maandag 2 september heeft de cast & crew van de kerstproductie ‘Little Shop of Horrors’ feestelijk de kick off gevierd. Er werden presentaties geven door de mensen die achter de schermen betrokken zijn bij de voorstelling. Denk hierbij aan regie, dans, zang, kleding, decor etc. In de presentaties zijn de plannen verteld die de teams hebben voor deze voorstelling. Zo zijn de eerste kledingstukken getoond, make-up ontwerpen laten zien en heeft iedereen kunnen genieten van het 3D ontwerp van het decor.
Na de presentaties is traditiegetrouw de taart aangesneden en gezamenlijk het script gelezen.

Vanaf nu zal er hard gerepeteerd worden om in de kerstvakantie van 2019/2020 twee weken lang een mooie voorstelling neer te zetten.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom deze voorstelling hebben we een aparte pagina aangemaakt, waar u veel meer informatie kunt vinden: Little Shop of Horrors 

 

 

Beste vrienden en oud- vrienden van Greg & Baud,

 

Door de hectiek rond de verhuizing uit het Kwadrant en door de voortdurende zoektocht naar alternatieve ruimtes, hebben wij onze vrienden verwaarloosd.

Onze excuses daarvoor.

 

Nu pakken wij echter de draad weer op. Zodoende kunt u weer, voor het lopende seizoen 2018-2019, Vriend worden van Greg & Baud.

Mocht u (weer) tot de vriendengroep willen behoren, dan verzoeken we u om via de website Vriend te worden. De bijdrage hiervoor is € 10,00 per persoon.

 

Wat zijn de voordelen van Vriend zijn:

U krijgt daarvoor € 2,00 korting per vriend per bestelling, met een maximum van 5 voorstellingen per seizoen.

Daarnaast kunt u  gratis naar de try out van onze kerstproductie komen kijken. Dit jaar spelen we de vrolijke musical Shrek. De try out van Shrek zal plaatsvinden op 21 december 2018 om 20.00 uur. Bent u vriend en wilt u van deze speciale actie gebruik maken? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv ‘Vriendenactie Shrek’.

 

Wacht dus niet langer en wordt vandaag nog Vriend van Greg&Baud! Nadat u zich heeft aangemeld als Vriend, en de betaling is geaccepteerd, krijgt u een (automatische) bevestigingsmail. Daarna kunt u, bij de volgende aankoop van uw ticket(s) aangeven dat u Vriend bent en zal de Penningmeester de beloofde korting terugstorten op uw bankrekening.

 

Mocht u al tickets hebben aangeschaft voor de voorstelling Shrek, dan zal de Penningmeester een korting van € 2,00 per bestelling,  per voorstelling, alsnog aan u overmaken.

 

Mogelijk volgen er meer aanbiedingen voor onze vrienden. Deze aanbiedingen zullen bekend gemaakt worden via de website, dus houdt de site goed in de gaten.

 

Vriendelijke groet,

Gerard Zijlstra

Voorzitter  

Het telefoonnummer van Greg&Baud productions is gewijzigd naar 06-22397676