Zoetermeer kleurt aankomende kerstvakantie mean en green!

Deze kerstvakantie brengt Greg & Baud Productions de hitmusical Little Shop of Horrors naar Zoetermeer. Het Picasso Lyceum kleurt van 21 december t/m 5 januari volledig mean en green.
De dertienkoppige cast gaf op maandag 25 november een sneak preview voor pers en fotografen uit de buurt. Meezingers als ‘Suddenly Seymour’ en natuurlijk ‘Little Shop of Horrors’ galmden door de repetitiestudio’s.
Een bloemenwinkel in de ghetto van New York is het decor van deze vrolijke musical. Little Shop of Horrors vertelt het verhaal over de klunzige Seymour die werkt in een bloemenwinkel. Hij is verliefd op zijn collega Audrey, maar die ziet hem niet staan. Dan ontdekt Seymour op een dag een nieuwe mysterieuze plant, Audrey ll, die de boel op zijn kop zet. Als hij het zingend fenomeen bloed geeft, zal de plant groeien en groeien.. maar tegen welke prijs?
Voor het eerst in de geschiedenis van Greg & Baud Productions zijn er twee casts volledig gedubbeld.
Cast Vetblad en cast Zonnedauw spelen maar liefst twaalf shows, genoeg kans om te komen kijken dus!
De Theateramateurz hebben de de persdoorloop gefilmd. Nieuwsgierig? Bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=sLlwZun57sE
Mis het niet! Info en kaarten via www.greg-baud.nl

Beste vrienden en oud- vrienden van Greg & Baud,


Alweer een jaar voorbij zonder eigen theater. Wij zoeken nog steeds dus weet u iets laat het ons weten.
Dank voor uw bijdrage afgelopen jaar. Zou u vriend willen blijven of worden stort dan weer 10 euro.

Wat zijn de voordelen van Vriend zijn:
U krijgt daarvoor € 2,00 korting per vriend per bestelling, met een maximum van 5 voorstellingen per seizoen.
Daarnaast kunt u gratis naar de try out van onze kerstproductie komen kijken. Dit jaar spelen we de musical Little Shop of Horror. De try out zal plaatsvinden op 20 december 2019 om 20.00 uur. Bent u vriend en wilt u van deze speciale actie gebruik maken? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv ‘Vriendenactie LSOH’.

Wacht dus niet langer en wordt vandaag nog Vriend van Greg&Baud! Nadat u zich heeft aangemeld als Vriend, en de betaling is geaccepteerd, krijgt u een (automatische) bevestigingsmail. Daarna kunt u, bij de volgende aankoop van uw ticket(s) aangeven dat u Vriend bent en zal de Penningmeester de beloofde korting terugstorten op uw bankrekening.

Mocht u al tickets hebben aangeschaft voor de voorstelling Little Shop dan zal de Penningmeester een korting van € 2,00 per bestelling, per voorstelling, alsnog aan u overmaken.

 

Klik hier om vriend te worden!

Mogelijk volgen er meer aanbiedingen voor onze vrienden. Deze aanbiedingen zullen bekend gemaakt worden via de website, dus houdt de site goed in de gaten.

Vriendelijke groet,
Gerard Zijlstra
Voorzitter

Het telefoonnummer van Greg&Baud productions is gewijzigd naar 06-22397676