Beste vrienden en oud- vrienden van Greg & Baud,

 

Door de hectiek rond de verhuizing uit het Kwadrant en door de voortdurende zoektocht naar alternatieve ruimtes, hebben wij onze vrienden verwaarloosd.

Onze excuses daarvoor.

 

Nu pakken wij echter de draad weer op. Zodoende kunt u weer, voor het lopende seizoen 2018-2019, Vriend worden van Greg & Baud.

Mocht u (weer) tot de vriendengroep willen behoren, dan verzoeken we u om via de website Vriend te worden. De bijdrage hiervoor is € 10,00 per persoon.

 

Wat zijn de voordelen van Vriend zijn:

U krijgt daarvoor € 2,00 korting per vriend per bestelling, met een maximum van 5 voorstellingen per seizoen.

Daarnaast kunt u  gratis naar de try out van onze kerstproductie komen kijken. Dit jaar spelen we de vrolijke musical Shrek. De try out van Shrek zal plaatsvinden op 21 december 2018 om 20.00 uur. Bent u vriend en wilt u van deze speciale actie gebruik maken? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv ‘Vriendenactie Shrek’.

 

Wacht dus niet langer en wordt vandaag nog Vriend van Greg&Baud! Nadat u zich heeft aangemeld als Vriend, en de betaling is geaccepteerd, krijgt u een (automatische) bevestigingsmail. Daarna kunt u, bij de volgende aankoop van uw ticket(s) aangeven dat u Vriend bent en zal de Penningmeester de beloofde korting terugstorten op uw bankrekening.

 

Mocht u al tickets hebben aangeschaft voor de voorstelling Shrek, dan zal de Penningmeester een korting van € 2,00 per bestelling,  per voorstelling, alsnog aan u overmaken.

 

Mogelijk volgen er meer aanbiedingen voor onze vrienden. Deze aanbiedingen zullen bekend gemaakt worden via de website, dus houdt de site goed in de gaten.

 

Vriendelijke groet,

Gerard Zijlstra

Voorzitter  

Deze kerstvakantie speelt Greg & Baud Productions de musical Shrek. Een verhaal met diverse locaties, zoals een kasteel, een moeras en een bruiloft. Een leuke uitdaging om vorm te geven!

De ideeën zijn er - nu de mankracht nog. Wij zoeken het creatieve brein achter het maken van dit grootse decor. Iemand met twee rechterhanden, die niet alleen meehelpt met bouwen, maar ook de eindverantwoording draagt.

Daarnaast zoeken we ook versterking binnen de decorploeg die het plan gaan bouwen. Zagen, bouwen, verven: ervaring is geen vereiste, twee rechterhanden en enthousiasme wel!

Dus, klus je graag? En heb jij een creatief oog voor decorbouw? Dan zoeken we jou! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het telefoonnummer van Greg&Baud productions is gewijzigd naar 06-22397676