Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater staan voor een grote uitdaging. Wij moeten begin volgend jaar het Kwadrant Theater, waar wij nu al 15 jaar lesgeven, decors bouwen, kostuums maken en voorstellingen geven, verlaten en zijn op zoek naar een nieuwe locatie. Een locatie waar alle onderdelen samen kunnen blijven en waar wij kunnen doen waar wij goed in zijn: compleet theater maken! Daarom hebben we jullie steun nodig en hebben wij de 'Vrienden van Greg en Baud' opgericht.


Als 'Vriend van Greg en Baud' steun je voor een tientje de 200 leerlingen, docenten en ruim 70 vrijwilligers. Afgelopen zaterdag, tussen de lessen van het Warm Water Jeugdtheater werd de vrienden actie aan het publiek gepresenteerd, met natuurlijk een kleine voorstelling!

De leerlingen van WWJ1, de jongste groep, zong het lied 'Lachen!'  uit hun productie De Monsterfabriek die zij komend weekend spelen. Ook WWJ2 was aanwezig en zong een vrolijk nummer uit hun musical IV, die vorige week in het Kwadrant theater te zien was.

Gerard Zijlstra, bestuurslid van Greg en Baud, streeft naar 1000 vrienden om de dromen van het theater waar te maken: "We hebben met het theater altijd kunnen groeien, vanaf de tijd dat we lesgaven in 1 lokaal in het Pallas College tot hier in het Kwadrant Theater. Dat is wat we willen blijven doen! Groeien en theater maken, en dat natuurlijk met veel plezier. Plezier staat voorop is en blijft het motto!"

Als Vriend van Greg en Baud krijg je ook voordelen, zoals korting op de kerstproductie. Vrienden krijgen als eerste het nieuws te horen over nieuwe producties en worden uitgenodigd bij de presentaties. Ook Vriend van Greg en Baud worden? Geef je hier op!

www.greg-baud.nl/vrienden

Donatie

U kunt Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater steunen door het doen van een donatie op:  NL32INGB0009269637