Op donderdag 12 maart 2020 heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze maatregelen raken ook de activiteiten van Greg en Baud.

 

De repetities van het Warm Water Jeugdtheater en die van ‘Bonnie & Clyde’ komen in ieder geval tot en met 31 maart 2020 te vervallen. Zonder tegenbericht gaan de repetities daarna weer van start.

 

De preview avond met stukken uit ‘Bonnie & Clyde’ en ‘Vermoorde Onschuld’ op 21 maart a.s. gaat niet door. Diegenen die al tickets hebben gekocht voor deze avond, kunnen hun geld terug krijgen. Mail daarvoor de bevestiging van de aankoop van uw tickets naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij vinden het erg jammer dat deze activiteiten niet door kunnen gaan, maar willen ook geen risico nemen. Wij hopen dan ook op uw begrip.

 

Op dit moment gaan we er vanuit dat de voorstellingen van ‘Bonnie en Clyde’ en ‘Vermoorde Onschuld” in juni en juli gewoon kunnen doorgaan. Dat geldt ook voor alle overige voorstellingen en activiteiten van het Warm Water Jeugdtheater en Greg en Baud.

 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Namens het bestuur,

 

Gerard Zijlstra