Veel gestelde vragen m.b.t het coronavirus.

Gaan de repetities van Greg & Baud Productions door?
In de persconferentie van dinsdag 17 november 2020 is aangekondigd dat je een binnen ruimte weer met maximaal 30 personen mag repeteren. Dit betekent dat de repetities van Greg & Baud Productions weer doorgang vinden. Helaas is het niet toegestaan om met meer dan één persoon te zingen. De zang repetities zullen dan ook alleen om solo zang gaan.

Gaan de voorstellingen van Greg & Baud Productions in seizoen 2020 – 2021 door?
We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze kerstproductie A Christmas Story in december kan gaan optreden, in welke vorm dan ook. Hoe dit precies zal gaan is nog niet bekend. We wachten de nadere besluitvorming van de overheid af voordat we een beslissing maken. Zodra er meer bekend is over de voorstelling en het openen van de kaartverkoop brengen we je graag op de hoogte via onze website en socials.

Verder zullen dit seizoen de voorstellingen Bonnie & Clyde en Frist Date te zien zijn. Deze
voorstellingen spelen in februari en april. Voor alsnog gaan deze voorstellingen door. We houden de ontwikkelingen in de gaten en brengen je graag op de hoogte van eventuele veranderingen.


Algemene vragen

Waar komt de naam Greg & Baud Productions vandaan?
De naam is destijds bedacht door Jeroen Verheij en Sebastiaan Smits die samen met Gerard Zijlstra de oprichters van Greg & Baud Productions waren. Zij gebruikten deze namen op de middelbare school al als een soort artiestennamen.

Waar kan ik Greg & Baud Productions vinden?
Het kantoor van Greg & Baud Productions bevindt zich in Zoetermeer. Alle repetities en voorstellingen vinden plaats in Mavo Zoetermeer,  Dr. J.W. Paltelaan 1, 2712 RN Zoetermeer. Via de e-mail te bereken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hoeveel voorstellingen maakt Greg & Baud Productions per jaar?
Het aantal voorstellingen verschilt van seizoen tot seizoen. Gemiddeld worden er zo’n zes producties per jaar gemaakt, die allemaal een verschillend aantal speelbeurten hebben.

Kan ik auditie doen voor een voorstelling?
Voor iedere voorstelling worden audities gehouden. Per auditie zijn de eisen aan de deelnemers anders. Kijk dus eerst goed op de auditie-informatie of je mee kunt doen.

Waar kan ik kaarten reserveren voor een voorstelling?
Het reserveren van kaarten kan uitsluitend via de website. Kijk bij Tickets voor meer informatie.

Hoe kan ik op de hoogte gehouden worden van jullie voorstellingen?
Je kunt je aanmelden voor de mailinglist. Je ontvangt dan standaard al onze nieuwsbrieven en berichten in je e-mail. Aanmelden kan hier.

Nemen jullie ook kinderen aan voor de voorstellingen?

In principe is deelname aan voorstellingen pas mogelijk vanaf zestien jaar. Voor kinderen bestaat het Warm Water Jeugdtheater.

Wat is het Warm Water Jeugdtheater?
Het Warm Water Jeugdtheater is de eigen jeugdafdeling van Greg & Baud Productions. Hier krijgen kinderen en jongeren les in toneel, zang en dans. Er zijn verschillende leeftijds- en opleidingsgroepen. Meer informatie vind je op de website van het Warm Water Jeugdtheater.

Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Greg & Baud Productions werkt uitsluitend met vrijwilligers. Er is altijd behoefte aan vrijwilligers die willen helpen. Er zijn verschillende afdelingen waar je terecht kan. Zo is er een kleding atelier, zoeken we vrijwilligers voor de bar en  vrijwilligers voor een rol achter de schermen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

Is Greg & Baud Productions ook op social media te vinden?
Greg & Baud Productions heeft een eigen Twitter account en een Facebookpagina. Ook heeft het Warm Water Jeugdtheater zijn eigen Facebook en Twitter accounts. Volg ons voor al het actuele nieuws!