Wat doe je als je oorspronkelijke Christmas Story niet door kan gaan? Juist dan maak je Another Christmas Story. We nemen u graag mee naar een sprookjesachtige, kerstige wereld, gevuld met zang & dans. Het verhaal? Dat houden we nog even geheim, maar er komen voldoende personages voorbij! Nieuwsgierig geworden? Mooi want deze voorstelling is voor het goede doel. We steunen Greg & Baud productions met deze benefietvoorstelling van ongeveer een uurtje en zien u deze kerstvakantie graag terug in de MAVO. -- 

Download hier het speelschema 

Leeftijdsadvies: vanaf 6 jaar

Kaarten kunnen nu gekocht worden via greg-baud.nl/tickets

Het bekendste criminele duo ter wereld wordt door Greg en Baud Productions naar Zoetermeer gebracht, met de Nederlandse première van BONNIE & CLYDE. Deze dramatische en tegelijk humoristische musical brengt ons naar Louisiana in de tijden van de Amerikaanse grote depressie. Bonnie Parker en Clyde Barrow laten zich door niemand tegenhouden en vechten voor hun eigen geluk.

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en hun familie. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden. Hoe bekender ze worden, hoe dichter ze bij hun dood lijken te komen…

 

De kaartverkoop voor deze voorstelling opent binnenkort. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste informatie of volg ons op Facebook en Instagram.

Greg & Baud Productions brengt in april 2021 de musical First Date naar Zoetermeer.

Verhaal

Als de verlegen Aaron op een blind date gaat met de stoere Casey, verandert een casual drankje in een New Yorks restaurant in een hilarisch dinertje waarbij alles op tafel komt. Tijdens deze onvoorspelbare date zien we dat het koppel niet alleen is. Zo verschijnen de inner-critici van Aaron en Casey ten tonele wanneer de andere restaurantbezoekers veranderen in hun beste vrienden, manipulatieve exen of beschermende ouders die hen helpen de date door te komen. Vindt dit koppel een echte connectie voordat de date ten einde komt?

 

WIJ VIEREN THEATER, WIJ VIEREN GREG & BAUD PRODUCTIONS!

Beleef deze zomer een bijzonder theaterfestival, het 4x4 Festival! Een theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren in 16 verschillende ruimtes van de MAVO Zoetermeer. Wij garanderen een intieme sfeer, uitstekende kwaliteit en eindelijk weer de magie van het theater. Een festival voor iedereen die wil vieren dat we weer theater mogen maken, dat we weer mogen genieten en dat we weer samen mogen komen. Vier je met ons mee?