A Christmas Story is een familievoorstelling over een jongen en een meisje die een bijzondere band hebben met elkaar en met het theater. Door middel van grootste nummers, spectaculaire dansen en intieme scenes nemen ze je mee op hun verhaal door het theater. Een bijzondere voorstelling waarbij het publiek beide kanten van het verhaal volgt, maar dan in een andere volgorde.

De kaartverkoop voor deze voorstelling opent binnenkort. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste informatie of volg ons op Facebook en Instagram.

Het bekendste criminele duo ter wereld wordt door Greg en Baud Productions naar Zoetermeer gebracht, met de Nederlandse première van BONNIE & CLYDE. Deze dramatische en tegelijk humoristische musical brengt ons naar Louisiana in de tijden van de Amerikaanse grote depressie. Bonnie Parker en Clyde Barrow laten zich door niemand tegenhouden en vechten voor hun eigen geluk.

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en hun familie. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden. Hoe bekender ze worden, hoe dichter ze bij hun dood lijken te komen…

 

De kaartverkoop voor deze voorstelling opent binnenkort. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste informatie of volg ons op Facebook en Instagram.

In april 2021 brengt Greg & Baud Productions de musical First Date naar Zoetermeer! Voor deze productie zijn we op zoek naar enthousiaste spelers en zangers. Klik hier voor meer informatie over de audities. 

 

 

WIJ VIEREN THEATER, WIJ VIEREN GREG & BAUD PRODUCTIONS!

Beleef deze zomer een bijzonder theaterfestival, het 4x4 Festival! Een theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren in 16 verschillende ruimtes van de MAVO Zoetermeer. Wij garanderen een intieme sfeer, uitstekende kwaliteit en eindelijk weer de magie van het theater. Een festival voor iedereen die wil vieren dat we weer theater mogen maken, dat we weer mogen genieten en dat we weer samen mogen komen. Vier je met ons mee?