West Side Story

De bekendste musical aller tijden komt naar het Buytenpark in een geheel nieuwe vormgeving. Het verhaal is een vrije bewerking van Romeo en Julia en speelt in dit geval tussen Pools/Amerikaanse en Puertoricaanse straatbendes in de Upper West Side van New York City. Tony en Maria worden verliefd op elkaar, hoewel ze bij de verschillende bendes behoren. Tony hoorde bij de 'Jets', en de Puertoricaanse Maria hoort bij de 'Sharks'.

In het Buytenpark krijgt West Side Story een geheel nieuw gezicht. De achterbuurten van de New Yorkse West Side veranderen in een urban jungle, waar de agressie de boventoon voert. Dans en muziek zijn de enige manieren waarop de losgeslagen jongeren zich kunnen uiten, maar of dat het groeiende geweld kan tegenhouden?

Vuurproef

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 april 2011 speelt Greg & Baud Productions het spannende toneelstuk 'De Vuurproef' in het Kwadrant Theater te Zoetermeer. 'De Vuurproef' is een indrukwekkende voorstelling over massahysterie en valse beschuldigingen. Dit waargebeurde verhaal mag u niet missen!

In 1623 betrapt dominee Parris een aantal meisjes uit het dorp Salem tijdens een nachtelijke bijeenkomst in de bossen. Wat begon als een onschuldig spel wordt al snel een nachtmerrie als de meisjes uit angst liegen over hun aanwezigheid