In april 2012 is de toneelvoorstelling Monte Cristo te zien in het Kwadrant Theater.
Monte Cristo maakt zijn entree in de Parijse financiële wereld. Met zijn onmetelijk fortuin, zijn enorme eruditie en zijn geheimzinnige charisma maakt hij diepe indruk. Niemand herkent in hem de man Edmond Dantès, die hij twintig jaar eerder was. Destijds lachte de toekomst hem tegemoet: een huwelijk met zijn grote liefde en carrièrekansen lagen onder handbereik. Door afgunst en laaghartigheid verdwijnt Dantès in een tbs kliniek. Hij wordt vergeten. Het enige menselijke contact dat hem rest, is dat met Faria, zijn psycholoog. Deze Faria maakt hem deelgenoot van zijn schat aan kennis en laat hem tenslotte ook een materiële schat na, verstopt op banken in Rome. Als hij uit de tbs kliniek weg is wil Edmond nog maar een ding en dat is wraak. Die krijgt hij maar wat levert hem dat op of gaat het hem daar niet om ?
Regie: Marcel van Boheemen, Suzanne Quist en Gerard Zijlstra
De voorstelling is te zien in het Kwadranttheater :
14 en 15 april 20.00 uur
20, 21 en 22 april 20.00 uur
Kaarten 9 euro

 Pinokkio

Na succesvolle voorstellingen als de Sneeuwkoningin en Peter Pan brengt Greg & Baud Productions voor de 11de keer een kerstvoorstelling op de planken. Dit jaar is gekozen voor het bijzondere en tijdloze verhaal van Pinokkio. Een musical waar het publiek tijdens de voorstelling alle vijf zijn zintuigen zal gaan gebruiken. U gaat dus niet alleen kijken en luisteren, maar ook ruiken, voelen en proeven...

Een houten pop met de naam Pinokkio wordt door een mysterieuze blauwe fee tot leven gewekt in de werkplaats van zijn maker Gepetto. Om een echte jongen te worden moet Pinokkio bewijzen dat hij uit de problemen kan blijven wat, zo blijkt al snel, niet gemakkelijk is. Twee straatschoffies verleiden Pinokkio om mee te gaan naar Spelletjesland waar alles mag en niets hoeft. Zal het Pinokkio lukken om alle verleidingen te weerstaan en weer veilig thuis te komen?

 Stormlicht 

In "Stormlicht" reist de schrijver Mark Levins naar een oude vuurtoren in het plaatsje Balnakeil aan de Schotse kust. Inj deze rustige omgeving hoopt Mark eindelijk zijn nieuwe boek af te kunnen maken. Een oude telefoon en de opzichter Doug zijn de enige verbindingen met de bewoonde wereld. De vuurtoren kent geen geheimen. Waarom heeft Mark dan zo'n moeite om 's nachts in slaap te komen?

"Stormlicht" is een spannende thriller in de stijl van "Scarecrow" en de filmserie "Paranormal Activity". Als u bang bent uitgevallen, kunt u "Stormlicht" beter aan u voorbij laten gaan... Maar bent u klaar voor wat spanning, dan is dit de gelegenheid voor een avondje theater.