Huis en Tuin; een komedie met een uitdaging

In het tweede en derde weekend van april breng Greg & Baud Productions een wel heel bijzonder toneelstuk op de planken: Huis en Tuin. Twee komische stukken die tegelijkertijd worden gespeeld op twee verschillende locaties. 

In deze komedie van Alan Ayckbourn spelen de acteurs twee toneelstukken op verschillende locaties, tegelijkertijd. De twee verhalen, Huis en Tuin, zijn losstaande toneelstukken, maar zorgen samen voor één groot verhaal met twee verschillende kanten.

In het huis van Teddy en Trish wordt de lunch voorbereid waarbij een oude kennis wordt verwacht, belangrijk voor Teddy's carrière. Bovendien arriveert een Franse filmster die de jaarlijkse fancy-fair in de tuin moet openen... Huis een Tuin is een komedie over het huwelijk, relaties en wat daar allemaal wel niet in mis kan gaan.

In dit komische toneelstuk van Alan Ayckbourn worden de twee stukken tegelijkertijd opgevoerd. U kunt kiezen welke van de twee stukken u eerst bekijkt, Huis of Tuin. In de middag begint de voorstelling om 15:00 uur en in de avond om 20:00 uur