De eerste kindervoorstelling van Greg en Baud Productions!

Met een kleine volwassen cast wordt er een intieme voorstelling gespeeld voor de allerkleinsten.  

De ZUSJES moeten gaan slapen. Maar de jongste wil nog niet en haalt haar zus over om nog een verhaaltje te spelen met haar knuffels. Samen stappen ze hun eigen fantasie in en beleven avonturen met hun favoriete knuffels Beer, Kikker, Muis, Lammetje en Hond!! 

Tijdens het paasweekend is het Kwadrant Theater omgebouwd tot een waar kinderparadijs. Voor de kinderen zijn voor aanvang en na afloop in de foyer verschillende activiteiten en natuurlijk mag de limonade op zo'n middag niet ontbreken!

Kom je ook genieten van het leuke verhaal en de liedjes van de knuffels en de ZUSJES? Tot dan!! 

De voorstellingen zijn in het Paasweekeinde (26,27,28 maart om 14.00), dus een goede gelegenheid om met het gezin deze kindervoorstelling te komen bezoeken. Door de intieme opstelling (toneel op toneel) zijn er beperkte plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! 

 

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de wereldberoemde musical van Andrew Loyd Webber en Tim Rice. Na succesvolle voorstellingen als Ciske de Rat - de musical en Oliver! brengt Greg & Baud Productions voor de vijftiende keer een kerstvoorstelling op de planken. Een talentvol artistiek team en een getalenteerde cast brengen u hét familie uitje in de kerstvakantie!

Wegens groot succes keert 'The Wedding Singer' terug naar het Kwadrant Theater.

Greg & Baud Productions presenteert op 18,19 en 20 september nogmaals deze vrolijke, hilarische, liefdevolle en swingende broadway musical. Laatste kans dus mis het niet!

Het is 1985. 'Like a Virgin' staat bovenaan in alle hitlijsten en films als 'Back to the Future' en 'the Breakfast Club' draaien in de bioscoop. Ergens in New Jersey zingt Robbie Hart met zijn bandje op verschillende bruiloften.

Als hij op de dag van zijn bruiloft gedumpt wordt, verliest hij al zijn vertrouwen in de liefde. Dan ontmoet hij Julia, die hem laat zien hoe liefde kan zijn. Het enige probleem is dat Julia al verloofd is. Kan Robbie het meisje van zijn dromen voor zich winnen?

Kaarten via www.greg-baud.nl