Danstheater Livello is in september 2014 van start gegaan bij Greg & Baud Productions Zoetermeer. Ons doel is om dans niet alleen als sport, maar ook als theatervorm te benaderen. Het accent in onze lessen ligt zowel op danstechniek als op een artistieke uitvoering van een stuk. Je kunt bij Livello een recreatieles volgen, maar het is bij voldoende inzet en talent ook mogelijk om op wedstrijd- of demo niveau te gaan dansen.

Livello staat onder leiding van Esmée van Engelen en Lieanne Kamphuis. Zij geven beiden al jaren les, niet alleen aan diverse dansgroepen, maar ook als choreografen voor musicals. Voor meer informatie over Esmée en Lieanne, zie het kopje 'docenten'.

Eén maal per jaar zal Livello een grote dansshow verzorgen. Meer informatie over deze show volgt te zijner tijd op deze site. Dit jaar zal de dansshow op 2 en 3juli plaatsvinden.

Alle groepen doen verder mee aan Dance2Demo. Zij zullen daar één of meerdere dansen laten zien. De wedstrijdgroepen doen mee aan landelijke jazzdanswedstrijden. Tot slot zal Livello diverse kleinere optredens in de regio verzorgen. Dit kan ook op aanvraag.

 

Op dit moment heeft Livello 4 groepen. Op maandag is er een recreatieles. Deze les is voor iedereen vanaf 15 jaar die graag wil dansen. Daarnaast heeft Livello één selectiegroep in de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder. De selectiegroep doet mee aan demonstraties en optredens. Tot slot heeft Livello 2 wedstrijdgroepen, Novimento en DeLuxe, die aan landelijke jazzdanswedstrijden meedoen. Deze groepen trainen twee keer in de week en de deelnemers moeten aan een bepaald niveau voldoen. Indien je geïnteresseerd bent om bij ons te komen dansen: stuur een mailtje en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Bij voldoende aanmeldingen zullen wij nog een extra recreatieles starten.

Het nieuwe rekeningnummer voor de contributie is NL86INGB0007826760 tnv Greg & Baud Projects

hieronder een aantal filmpjes:

 

Esmée van Engelen

Esmée is haar dansopleiding begonnen bij diverse verenigingen in Den Haag. Vanaf haar 14e jaar is ze gaan dansen bij Jazzdance Studio Natya. Kort daarna is ze aangenomen aan de vooropleiding aan de Fontys Dansacademie, waarmee ze lessen bij Jazzdance Studio Natya combineerde. Na de middelbare school is Esmée aangenomen bij Hogeschool Dansacademie Lucia Marthas. Daar volgde ze de HBO opleiding Showmusicaldans en Musicaltheatre.