The Mad Ones is te zien in het Microtheater, gelegen in het historische centrum van Delft.

 

Belangrijke praktische informatie

  • Adres: Kerkstraat 19, 2611 GX Delft. Het Microtheater bevindt zich aan de zijkant van de Nieuwe Kerk, op de Markt in Delft.
  • Parkeren: Als u met de auto komt, raden we aan te parkeren in de Marktgarage of Phoenixgarage.
  • Openbaar Vervoer: Het theater is goed met het OV te bereiken. Vanaf Delft Station is het iets meer dan 10 minuten lopen. De dichtstbijzijnde bus stopt bij de halte Markt of Burgwal (zo'n 3 minuten lopen).
  • Deuren open: Ongeveer 45 min voor aanvang van de voorstelling gaan de deuren van het theater open.
  • Tijden voorstelling: De voorstelling heeft geen pauze en duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Vragen?

Neem voor vragen over de kaartverkoop contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor overige vragen kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Toegankelijkheid

De theaterzaal ligt op de eerste verdieping en is bereikbaar via een trap die voor minder-validen is voorzien van een traplift. Rolstoelgebruikers moeten zich, al dan niet ondersteund, van foyer naar traplift en van traplift naar zaalbank of omhoog getilde rolstoel kunnen verplaatsen. De foyer beneden heeft geen vlakke vloer, maar de twee niveauverschillen kunnen worden voorzien van een rijplank voor een rolstoel.