Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater zijn trots op hun producties.

Wij willen  die graag met trots kunnen blijven maken.

 Als u Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater steunt door vrienden te worden kunnen we blijven doen waar ons hart ligt,

 Theater maken, kansen bieden, opleiden en uitdagingen aangaan.

 Word daarom nu ‘Vriend van Greg & Baud’

Hoe kunt u Vriend worden?

Vriend worden kan heel eenvoudig door een Vriendenkaart te kopen. Deze kaart is geldig voor een theaterseizoen van 1 augustus t/m 31 juli.

Een maand voordat uw Vriendschap afloopt, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de mogelijkheid tot verlenging.

Wat zijn de voordelen van Vriend zijn:

  • U krijgt daarvoor € 2,00 korting per vriend per bestelling, met een maximum van 5 voorstellingen per seizoen.
  • Daarnaast kunt u  gratis naar de try out van onze kerstproductie komen kijken. Dit jaar spelen we de vrolijke musical Shrek. De try out van Shrek zal plaatsvinden op 21 december 2018 om 20.00 uur. Bent u vriend en wilt u van deze speciale actie gebruik maken? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv ‘Vriendenactie Shrek’.

Nadat u zich heeft aangemeld als Vriend, en de betaling is geaccepteerd, krijgt u een (automatische) bevestigingsmail. Daarna kunt u, bij de volgende aankoop van uw ticket(s) aangeven dat u Vriend bent en zal de Penningmeester de beloofde korting terugstorten op uw bankrekening. Mocht u al tickets hebben aangeschaft voor de voorstelling Shrek, dan zal de Penningmeester de korting, maximaal € 2,00 per bestelling,  per voorstelling, als nog aan u overmaken. Mogelijk volgen er meer aanbiedingen voor onze vrienden. Dus houdt de site in de gaten.

De penningmeester is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Klik hier om vriend te worden!

 

Als bedrijf Vriend of sponsor worden?

Als ondernemer  of stichting kunt u natuurlijk ook Vriend worden of ons sponsoren.

 Er zijn verschillende mogelijkheden die we graag in overleg kunnen bespreken

 Het uitkopen van een voorstelling voor gereduceerd tarief hoort tot de mogelijkheden

Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie

U kunt Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater steunen door het doen van een donatie op:  NL32INGB0009269637