WELKOM!

Het Warm Water Jeugdtheater is dé plek voor kinderen en jongeren die houden van theater. Elke zaterdagochtend krijgen groepen, verdeeld in verschillende leeftijden, les in zang, dans en acteren. Bij het Warm Water Jeugdtheater borrelt en bruist het elke week van het plezier. Geef jouw fantasie en dromen een podium, laat je talenten groeien en bloeien samen met onze enthousiaste vrijwilligers. Er is een uitgebreid aanbod van lessen, workshops, voorstellingen, festivals en zelfs een theaterkamp!
Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talenten en dromen! Kom je een kijkje nemen?

LAATSTE NIEUWS

Corona update.  Onze theaterlessen op zaterdagochtend en de Productieklas repetities op vrijdagavond kunnen met de huidige corona-maatregelen gelukkig doorgaan. 
Bij aanscherping van de maatregelen, waardoor de omstandigheden veranderen, zullen we u op de hoogte brengen via de mail.

Winters! Kom winters genieten in de MAVO Zoetermeer. Op 21 en 22 december brengen we u twee sprookjesachtige voorstellingen: de Grinch & Hans en Grietje. De voorstellingen zijn voor alle leeftijden! Kaartjes zijn te koop via greg-baud.nl.

AGENDA
19 dec
Geen WWJ-les
Datum 19 dec 17:00 - 18:00
21 dec
Winters
21 dec 17:00 - 18:00
22 dec
Winters
22 dec 17:00 - 18:00