Hieronder staat een lijst met de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Onze vrijwilligers helpen jou graag verder.

Waar is Greg & Baud Productions gevestigd?
Greg & Baud Productions is gevestigd in Zoetermeer. De repetities vinden plaats in de Horizon, Mendelssohnrode 2, Zoetermeer.

Waar speelt Greg & Baud Productions haar voorstellingen?
De voorstellingen van Greg & Baud Productions worden op verschillende locaties gespeeld. Wanneer u een ticket koopt, zal u zien waar de voorstelling plaats zal vinden.

Hoeveel voorstellingen maakt Greg & Baud Productions per jaar?
Het aantal voorstellingen verschilt per seizoen. Gemiddeld worden er zo’n vier producties per seizoen gespeeld. Onze actuele voorstellingen zijn hier te vinden.

Produceert Greg & Baud Productions alleen musicals?
Nee! Er worden verschillende voorstellingen geproduceerd. Meestal bestaat ons seizoen uit twee grote musicals (één in de kerstperiode en één rond juni), een toneelstuk en een theaterfestival. Dit wordt afgewisseld met dansvoorstellingen, muziektheatervoorstellingen en kleinere musicals.

Kan ik auditie doen voor een voorstelling?
Ja! We zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Iedereen mag bij ons auditie doen, ervaring is geen vereiste. Kijk hier voor de actuele informatie over de audities. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze mailingslijst of wordt lid van onze Facebookpagina Greg & Baud Audities.

Nemen jullie ook kinderen aan voor de voorstellingen?
De audities voor de voostellingen van Greg & Baud Productions zijn over het algemeen vanaf zestien jaar. Er worden af en toe ook voorstellingen geproduceerd waarvoor we jongeren kinderen zoeken. Kinderen onder de 21 jaar kunnen wel deelnemen aan de lessen en voorstellingen van het Warm Water Jeugdtheater. Het Warm Water Jeugdtheater is de jeugdvereniging van Greg & Baud Productions. Hier worden verschillende theateractiviteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. 

Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
Ja zeker! We zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen ondersteunen in verschillende taken. Er zijn verschillende afdelingen waar je terecht kan. Er is een kleding atelier, een decorploeg, een grime team, theatermakers en we zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen ondersteunen tijdens de voorstellingen. Bijvoorbeeld achter de bar of bij de ticketcontrole. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar kan ik tickets reserveren voor een voorstelling?
Het reserveren van tickets kan uitsluitend online. Klik hier voor meer informatie.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van jullie voorstellingen?
Op onze website wordt altijd de actuele informatie gedeeld, maar je kan je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan vier keer per jaar een nieuwsbrief met actuele informatie en leuke extra’s. Aanmelden kan hier. Ook is Greg & Baud te vinden op Social Media. Blijf altijd op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram.