Beste vrienden en oud- vrienden van Greg & Baud,


Alweer een jaar voorbij zonder eigen theater. Wij zoeken nog steeds dus weet u iets laat het ons weten.
Dank voor uw bijdrage afgelopen jaar. Zou u vriend willen blijven of worden stort dan weer 10 euro.

Hoe kunt u Vriend worden?

Vriend worden kan heel eenvoudig door een Vriendenkaart te kopen. Deze kaart is geldig voor een theaterseizoen van 1 augustus t/m 31 juli.

Een maand voordat uw Vriendschap afloopt, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de mogelijkheid tot verlenging.

Wat zijn de voordelen van Vriend zijn:

  • U krijgt daarvoor € 2,00 korting per vriend per bestelling, met een maximum van 5 voorstellingen per seizoen.
  • Daarnaast kunt u  gratis naar de try out van onze kerstproductie komen kijken. Dit jaar spelen we de musical Little Shop of Horror. De try out zal plaatsvinden op 20 december 2019 om 20.00 uur. Bent u vriend en wilt u van deze speciale actie gebruik maken? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ovv ‘Vriendenactie  LSOH’. 

Wacht dus niet langer en wordt vandaag nog Vriend van Greg&Baud! Nadat u zich heeft aangemeld als Vriend, en de betaling is geaccepteerd, krijgt u een (automatische) bevestigingsmail. Daarna kunt u, bij de volgende aankoop van uw ticket(s) aangeven dat u Vriend bent en zal de Penningmeester de beloofde korting terugstorten op uw bankrekening.

Mocht u al tickets hebben aangeschaft voor de voorstelling Little Shop dan zal de Penningmeester een korting van € 2,00 per bestelling, per voorstelling, alsnog aan u overmaken.

De penningmeester is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mogelijk volgen er meer aanbiedingen voor onze vrienden. Deze aanbiedingen zullen bekend gemaakt worden via de website, dus houdt de site goed in de gaten.

Vriendelijke groet,
Gerard Zijlstra
Voorzitter

 

Klik hier om vriend te worden!

 

Als bedrijf Vriend of sponsor worden?

Als ondernemer  of stichting kunt u natuurlijk ook Vriend worden of ons sponsoren.

 Er zijn verschillende mogelijkheden die we graag in overleg kunnen bespreken

 Het uitkopen van een voorstelling voor gereduceerd tarief hoort tot de mogelijkheden

Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donatie

U kunt Greg & Baud Productions en het Warm Water Jeugdtheater steunen door het doen van een donatie op:  NL32INGB0009269637