Huis en Tuin; een komedie met een uitdaging

In het tweede en derde weekend van april breng Greg & Baud Productions een wel heel bijzonder toneelstuk op de planken: Huis en Tuin. Twee komische stukken die tegelijkertijd worden gespeeld op twee verschillende locaties. 

In deze komedie van Alan Ayckbourn spelen de acteurs twee toneelstukken op verschillende locaties, tegelijkertijd. De twee verhalen, Huis en Tuin, zijn losstaande toneelstukken, maar zorgen samen voor één groot verhaal met twee verschillende kanten.

In het huis van Teddy en Trish wordt de lunch voorbereid waarbij een oude kennis wordt verwacht, belangrijk voor Teddy's carrière. Bovendien arriveert een Franse filmster die de jaarlijkse fancy-fair in de tuin moet openen... Huis een Tuin is een komedie over het huwelijk, relaties en wat daar allemaal wel niet in mis kan gaan.

In dit komische toneelstuk van Alan Ayckbourn worden de twee stukken tegelijkertijd opgevoerd. U kunt kiezen welke van de twee stukken u eerst bekijkt, Huis of Tuin. In de middag begint de voorstelling om 15:00 uur en in de avond om 20:00 uur

 


 

 

Musical 'Urinetown' opnieuw naar Zoetermeer

Van 29 t/m 31 maart 2013 brengt Greg & Baud Productions de musical Urinetown naar het Kwadrant Theater te Zoetermeer. Deze musical vol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals neemt met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst zowel de politiek als het genre musical op de hak.

Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc's uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder. Urinetown is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken. Kaarten voor deze musical vol humor en satire kosten € 10,- 

29 t/m 31 maart om 20.00uur in het Kwadrant Theater te Zoetermeer.

 Alice in Wonderland - Een buikluisterend leuke mumselmusical!

Alice in Wonderland is een geheel nieuw geschreven musical die je meeneemt naar een wel heel vreemde wereld! 

 

Na succesvoorstellingen als Peter Pan en Pinokkio brengt Greg & Baud Productions voor de twaalfde keer een kerstvoorstelling op de planken. Een talentvol artistiek team en een getalenteerde cast bezorgen u hét familie-avondje uit in de kerstvakantie!

 

Tijdens de zoveelste verhuizing van haar ouders neemt de snuggere maar dagdromende Alice een andere route; een sprong in een diepe rioolput brengt haar op magische wijze in een waanzinnige fantasiewereld! Tijdens haar spannende, grappige, maar vooral mumselige reis door Wonderland ontmoet zij een zeer relaxte rups, twee etiquette-vedetten, een beledigend boeket, zeeschepsels met droge humor, een prikkelbare koningin en nog veel meer wonderlijke bewoners; de één nog (on)behulpzamer dan de andere...

 

Neem plaats in de aardbeienblaadjesbeestjespootjes blauwe stoelen van het Kwadrant Theater en snuif de geur op van gebakken luxaflex, otterneusjes en verse suikerbeestjes! Koop hier snel uw kaarten!