The Addams Family’ vertelt het verhaal van een prettig gestoorde familie, die vol zit met vreemde gewoontes, zwarte humor en duistere figuren. Hoofd van de familie, Gomez, is niet te genieten als zijn dochter Wednesday, prinses van de duisternis, vertelt dat ze verliefd is op Lucas Beineke, een jongen uit een rijke familie. Lucas en Wednesday zijn tot over hun oren verliefd en besluiten ook nog te gaan trouwen! Tot overmaat van ramp vraagt Wednesday haar vader ook nog dit verborgen te houden voor haar  moeder, Morticia. Alles verandert voor de familie Addams als ze een etentje organiseren voor Lucas en zijn nette familie. Kan de familie Addams de nette familie Beineke aan of wordt de familie Beineke net zo gek als de familie Addams?

De Addams family wordt gespeeld in het Q-seum (industrielaan 5, zoetermeer)

 

Greg & Baud Productions

presenteert

ELF De Musical

Het stuk
In de kerstvakantie van 2016 speelt Greg & Baud Productions een primeur met een unieke opvoering van Elf De Musical. Niet alleen wordt de musical weer op geheel eigen wijze opgevoerd , maar bovendien is  deze musical voor het eerst in Nederland te zien. In een divers samengestelde cast zullen de acteurs en actrices het verhaal van Buddy en zijn kerstverhaal in het Kwadrant Theater opvoeren.

In het verhaal, naar de gelijknamige film, volgen we Buddy, een man die door elfen is geadopteerd, op humoristische wijze. Als hij van de kerstman te horen krijgt dat hij eigenlijk geen elf is, maar een mens, begeeft Buddy zich naar zijn natuurlijke vader in New York. Al snel blijkt dat Buddy zo’n grote stad bepaalt niet gewend is. Iedereen vindt hem maar vreemd en zelf valt hij ook van de ene in de andere verbazing….

 

Greg & Baud Productions presenteert ‘Augustus: Oklahoma’

Een hartverscheurend en hilarisch portret van een familie op drift.

 

Voor deze avondvullende voorstelling brengt regisseur Michael de Vriend een bijzondere acteursensemble bijeen: Laura Hehenkamp, Rob Keijzers, Myra Vervaart, Jeroen van Grunsven, Daphne van der Geest, Karin Louwers, Mavis de Zeeuw, Jeroen Balk, Adty Rees, Rob de Wit, Kevin Kouwenhoven en Isabella Wijsman. ‘Augustus: Oklahoma’ is op 24, 25 september en 1 oktober exclusief te zien in het Kwadrant Theater Zoetermeer. 

De unieke locatievoorstelling ‘Mirad, een jongen uit Bosnië’ vertelt het verhaal van een jonge vluchteling die naar Nederland komt. In de oorlog verliest hij zijn familie, zijn vrienden, zijn land; maar hoop verliest hij niet. Mirad is vastbesloten om zijn moeder te vinden en maakt in zijn zoektocht de gruwelijkste dingen mee.

‘Mirad, een jongen uit Bosnië’ vertelt niet alleen het verhaal van Mirad, maar het actuele verhaal van vluchtelingen over de hele wereld. Door middel van muziek, beweging en vooral samenwerking schept de kleine cast een indrukwekkend beeld van iets dat onbekend lijkt, maar dichterbij is dan we denken.

‘Mirad een jongen uit Bosnië’ speelt op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december in het Q-seum op Industrieweg 5 te Zoetermeer